Ererondje

Het ererondje draait alleen om jou, want jij bent altijd de winnaar. Tijdens een activiteit die bij jou past gaan we in gesprek om een beeld te vormen van jouw persoonlijke situatie. We bepalen op welk gebied de grootste vitaliteitswinst te behalen is. Hieruit halen we interventies waar je de komende 3 weken mee aan de slag gaat.

Bij je volgende ererondje gaan we je voortgang evalueren, bijsturen en eventueel uitbreiden.
Elk ererondje zal je verrassen. Er zit een opbouw in die bij jouw persoonlijke situatie past en waar je direct resultaat bij ervaart. 

Durf jij deze uitdaging met jezelf aan te gaan en ben je bereid in jezelf te investeren? Meld je dan aan via de knop contact. 

Investering: €75 per sessie
Op afspraak

Groepsrondje

Met een klein groepje mensen in de buitenlucht bewegend in beweging komen, want dat is de eerste stap. Een boost én inzichten voor jouw lichaam en geest. 

Lopen en dippen, ademhalingsoefeningen, krachttraining en meditatie. Elke week weer vernieuwend en vol waardevolle informatie. Voel de energie van het samen doen, ervaar waar jij energie van krijgt. Nieuwsgierig? Meld je dan aan via de knop contact. Wees er snel bij want de plekken zijn snel gevuld. 

Investering €10 per keer
Dagen: Ma-woe-vrij
Duur: 1 uur
Tijd: 8:00 uur

Otterwijs

Wil jou leren hoe je je vitaliteit kunt beschermen en behouden. 

Wil jou helpen om gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en mindset.

Leert jou de focus verleggen van ziekte naar gezondheid, en van beperkingen naar mogelijkheden. 

Scroll naar boven
× Chat